Content image

Werken bij

Bij PROOLeiden-Leiderdorp werken circa 530 mensen. Voor al deze betrokken medewerkers hanteren we een aantal gezamenlijke regelingen, onder andere op het gebied van woon-werkverkeer, verzekeringen en kinderopvang. 

Ook voor potentiële, toekomstige medewerkers biedt deze website veel interessante informatie, zoals vacatures, informatie over personeelsvoorzieningen en links naar sites van relevante organisaties.

PROOLeiden-Leiderdorp verzorgt openbaar onderwijs aan kinderen van 4 t/m 12 jaar in Leiden en Leiderdorp. Met 20 scholen bieden we een diversiteit aan eigentijds basisonderwijs: Montessori, Jenaplan, unit-onderwijs, internationaal gericht onderwijs, profielscholen (sport & bewegen, wetenschap & techniek, Engels/VVTO), binnenstad- en buitenwijkscholen én onderwijskansenscholen. Daarnaast hebben we een regionale functie door het aanbieden van speciaal (basis)onderwijs en cluster 4 scholen (scholen voor kinderen met psychische problemen of gedragsproblemen). Als er op een van de scholen een vacature ontstaat, dan plaatsen wij deze op onze website, zie onderstaand. Ook op onze  LinkedIn-pagina  publiceren we onze vacatures. Houd deze website en LinkedIn-pagina daarom goed in de gaten!

Werken bij
Heb je een aanstelling bij PROOLeiden-Leiderdorp en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan op (een van) de openstaande vacature(s).

Voor openstaande vacatures van PROOLeiden-Leiderdorp en/of onze invalpool POOL West: Klik hier

Je kunt ook een open sollicitatie sturen naar: solliciteren@prooleiden.nl.

Invallen bij PROOLeiden via POOL West
Lijkt het jou leuk om af en toe in te vallen bij PROOLeiden-Leiderdorp? Door regelmatig in te vallen kan je ervaring opdoen bij ruim 20 scholen, heb je de mogelijkheid om dicht bij huis te werken, ervaren welk type onderwijs bij jou past, hou je zelf je planning bij én kan je snel instromen naar een vaste functie (als je dat wilt). 


Nieuwe medewerkers
Heb je geen vaste aanstelling bij PROOLeiden-Leiderdorp en heb je wel interesse om op een van onze scholen te werken? Dan nodigen we je uit om je aan te melden als  invaller.
We zijn altijd op zoek naar mensen die van afwisseling en uitdaging houden en bereid zijn te werken als een van onze vaste leerkrachten afwezig is. Bovendien vergroot invalwerk de kans op een baan, want de doorstroom naar regulier werk is groot.

Zij instromers
Wil je aan de slag als 'zij-instromer', dan beschik je minimaal over een HBO-diploma. Ook heb je uitgezocht wat het PABO-opleidingstraject voor jou betekent. Ga jij de uitdaging aan, solliciteer dan op een vacature (zie onderstaand). Bij aanname wordt het geschiktheidsonderzoek op de hogeschool en bij de school waar je gesolliciteerd hebt gestart. Wanneer daar een positief advies uit komt, kun je aan de slag als tijdelijk bevoegde leerkracht. De school vraagt eenmalig een subsidie aan voor de scholingskosten en de begeleiding. Het is aan de school zelf of zij met jou de uitdaging aan gaan als tijdelijk bevoegde leerkracht.

Vacature alert 
Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe vacatures bij PROOLeiden-Leiderdorp? Meld je dan nu aan voor de vacature alert en ontvang direct een melding op het moment een nieuwe beschikbaar komt.