Placeholder image

Nieuwsupdate Coronavirus

15 maart 2020
Nieuwsupdate Coronavirus

Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de openbare basisscholen in Leiden en Leiderdorp

Datum: 15 maart 2020


Betreft: Coronavirus


Geachte ouders/verzorgers,

Vanmiddag heeft het kabinet het besluit genomen om alle scholen tot en met 6 april te sluiten om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De school is hiermee vanaf morgen tot en met 6 april gesloten.

De school organiseert opvang voor kinderen waarbij beide ouders/verzorgers een vitaal beroep uitoefenen (zie bijlage met overzicht van de beroepen). Wij overleg-gen met kinderopvang/BSO om de gehele dag opvang te organiseren.

Voor nu doen wij het verzoek aan bovenstaande ouders om in ieder geval voor morgen toch nog zelf opvang te organiseren. Indien dit onmogelijk is, vangen we deze kinderen morgen al op. Kunt u vanavond nog laten weten aan de directeur van de school als u voor morgen geen opvang heeft en uw kind morgen naar school komt?

Morgen bereidt de school het onderwijs op afstand voor. Via de normale weg worden ouders geļnformeerd hoe dit uitgevoerd gaat worden. Nadere informatie volgt deze week vanuit de school.


Het is een unieke situatie en wij zijn ons er sterk van bewust dat dit van iedereen aanpassingen en flexibiliteit vraagt.

Ik hoop u hiermee voor dit moment voldoende te hebben geļnformeerd. 

 

Met vriendelijke groet,

Marton de Pinth
directeur-bestuurder PROOLeiden-Leiderdorp 


Bijlage: lijst vitale beroepen