Placeholder image

Woutertje van Leyden gaat van start

29 november 2016
Na een stilteperiode van ruim zes maanden, waarin we constructief overleg voerden met de gemeente Leiden en de Haanstraschool, is de kogel door de kerk: met ingang van januari 2017 kunnen we starten met Woutertje van Leyden! We zijn verheugd dat er nu duidelijkheid is. Duidelijkheid voor de ouders die graag een plekje voor hun kind(eren) willen op deze nieuwe locatie, duidelijkheid voor de kinderen en duidelijkheid voor onze medewerkers. We zijn ook blij dat de uitkomst die er nu ligt voor alle betrokken partijen positief is.
Woutertje van Leyden start na de kerstvakantie, om precies te zijn op maandag 9 januari 2017, met kinderen in de groepen 1 t/m 3. Kinderen van die leeftijdsgroep die op Woutertje Pieterse of Lucas van Leyden zitten, kunnen aangemeld worden. Ook kinderen die nog niet naar deze scholen gaan, kunnen zich aanmelden.

Op woensdag 7 december houdt Woutertje van Leyden een open middag, waar geÔnteresseerde ouders en kinderen van harte welkom zijn om de mogelijkheden van Woutertje van Leyden te ontdekken en kennis te maken met het team. In de avond is er een informatieavond, waar geÔnteresseerden worden bijgepraat over onder meer het concept van Woutertje van Leyden. Meer informatie over beide activiteiten en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden kunt u hier vinden op de website www.woutertjevanleyden.nl.

Op deze website treft u ook meer informatie aan over de visie en waarden van Woutertje van Leyden, de missie, de teamleden en praktische informatie zoals schooltijden en -geld. Ook kunt u een interesse- en een aanmeldingsformulier invullen.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op de site van de gemeente Leiden.