Placeholder image

Jaarverslag 2020

07 juli 2021
Ons jaarverslag over het bijzondere jaar 2020 is af. Nadat de scholen begin 2020 vanwege de coronapandemie voor maanden gesloten waren en we per direct onderwijs op afstand gingen verzorgen, werden we oktober 2020 met een tweede lockdown geconfronteerd.
De coronacrisis had grote invloed op het maatschappelijke leven en daarmee ook op het onderwijs en onze scholen. Ondanks de coronacrisis zetten onze medewerkers op de scholen en op het bestuursbureau iedere dag weer hun beste beentje voor om goed onderwijs aan bijna 5.500 kinderen op 20 locaties te verzorgen. Dichtbij en op afstand, online en offline, met en zonder mondkapje.

Door de coronacrisis is vertraging opgelopen bij het realiseren van een deel van onze KOERSdoelen. De coronacrisis heeft echter ook gezorgd voor mooie ontwikkelingen en initiatieven. Van deze ontwikkelingen, ons beleid, onze resultaten en cijfers doen wij verslag in het Jaarverslag 2020. Voor een snelle blik op het jaarverslag is desamenvatting jaarverslag 2020 beschikbaar.