Placeholder image

Landelijke Montessoridag Montessorischool Apollo was een groot succes!

15 maart 2019


Woensdag 13 maart stond op Montessorischool Apollo de Landelijke Montessoridag op het programma. Gedurende de hele dag konden nieuwe ouders een kijkje nemen in de Montessori Peutergroep en onder-, midden- en bovenbouw. De kinderen van groep 8 hebben de belangstellende ouders rondgeleid en hen vol passie verteld over echte montessoriblikvangers als de ontwikkelingsmaterialen en het groene schoolplein. Wat de bezoekers opviel was de rust in de groepen, de zelfstandig werkhouding van de kinderen en vooral ook de sociale omgang tussen jong en oud.
 
Met de officiële opening van de Montessori Peutergroep stonden we nog eens extra in de schijnwerpers. Aan het einde van de ochtend was wethouder van Onderwijs Paul Dirkse aanwezig om dit heuglijke feit met ons te vieren. Dit deed hij in bijzijn van vele belangstellende ouders, peuterleidsters, peuters, montessori basischoolkinderen en een trotse directrice.
 
U leest het al. We hebben vandaag enorm genoten van al het moois dat onze montessorigemeenschap te bieden heeft. Bij dezen willen we dan ook alle hulpouders en kinderen hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze inspirerende dag. Samen hebben we vol trots ons montessorionderwijs uitgedragen!