Placeholder image

Vakantiepas voor basisschoolkinderen

11 juli 2018
Ruim 20.000 kinderen op alle basisscholen in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Voorschoten krijgen de 'Natuurlijke' VakantiePas. De Leidse wethouder Martine Leewis reikte donderdag 5 juli een 'Natuurlijke' VakantiePas uit aan groep 6 en 7 van de Merenwijkschool bij Kinderboerderij Merenwijk in Leiden. (Bron: www.leiderdorpsweekblad.nl)

De kinderen kunnen met de VakantiePas in de zomervakantie met korting meedoen aan meer dan tachtig activiteiten in de hele regio. Het VakantiePas programma heeft dit jaar het duurzame thema 'Natuurlijk!'. Wat betekent dat er extra veel groene activiteiten in het boekje te vinden zijn. Ook is er een aantal activiteiten waarbij VakantiePassers beloond worden als Natuurheld. Denk aan het inruilen van tegels voor plantjes of het inleveren van oud speelgoed om het een tweede leven te geven. Dit alles komt bovenop het vertrouwde aanbod van onder meer musea, workshops en zwembaden.

De VakantiePas is goed voor zeker € 300,- aan korting. Voor meer informatie, (extra) activiteiten en eventuele wijzigingen: www.vakantiepas.nl.