Placeholder image

Verkiezing 'Invalschool van het jaar 2017/2018'

21 juni 2018
Vanaf juni worden alle invallers, die via Pool West werkzaam zijn, gevraagd een evaluatie in te vullen. De school, die het meest wordt aanbevolen door invallers, krijgt een eervolle vermelding op onze sociale media kanalen alsook een heerlijke taart, door ons persoonlijk afgeleverd! Dit zal in de eerste week van juli plaatsvinden.

Wij zijn op zoek naar een school die:

  • Invallers vooraf informeert over bijzonderheden van de school en klas
  • De invaller warm welkom heet op de school
  • De invaller voorziet van een klassenmap waarin alle benodigde informatie staat opgenomen
  • De invaller van feedback kan voorzien

Waarom deze verkiezing?

Regelmatig krijgen wij van invallers terug dat de ontvangst en begeleiding van school tot school erg wisselend is. Bij Pool West vragen wij van invallers ter voorbereiding de schoolwebsite te bekijken en tijdig aanwezig te zijn op de betreffende school. Tevens benadrukken wij dat het altijd goed is zichzelf voor te stellen aan collega's. Anderzijds kan ook de school bijdragen aan een succesvolle invalbeurt. Graag vragen wij hiervoor jullie aandacht. Zo kunnen een warm welkom, koffie drinken met collega's, een klassenmap die klaarligt en/of een mail vooraf met handige zaken om te weten ervoor zorgen, dat de invaller zich thuis voelt op de school.

Wij horen overigens altijd graag ervaringen met invallers, zowel positief als negatief. Samen kunnen we er zo voor zorgen dat het op elke school plezierig werken is en dat invallers graag komen werken, maar ook dat je de invaller krijgt die het beste past op jouw school.


Team Pool WestInvalpool voor Primair Onderwijs
Gildeweg 7b
2632 BD Nootdorp
085-0408628
info@poolwest.nl
www.facebook.com/poolwest
www.poolwest.nl