Placeholder image

Voorstellen onderwijsvernieuwing gezocht

29 oktober 2017
LEIDEN - Ook dit jaar kan iedereen docenten, studenten, onderwijspartners en musea weer een voorstel doen om het onderwijs in Leiden te vernieuwen. Woensdag op het Leids Onderwijsfestival (LOF) was de aftrap van de nieuwe subsidieronde. Dat meldt de gemeente in een persbericht. (Bron: Unity.nu)

"Leiden is een kennisstad. Van peuterspeelzaal tot de oudste universiteit van Nederland: in Leiden krijgt iedereen de kans op kwalitatief goed onderwijs. Om het onderwijs te blijven vernieuwen en verbeteren stelt de gemeente Leiden innovatiesubsidie beschikbaar." Iedereen die zich betrokken voelt bij het Leidse onderwijs wordt door de gemeente Leiden opgeroepen ideen aan te dragen om het onderwijs te vernieuwen. Het indienen van de plannen kan tot 1 maart volgend jaar.

Wethouder Paul Dirkse (Onderwijs): De gemeente heeft sinds vorig jaar de subsidiemogelijkheden breed onder de aandacht gebracht. Dat blijkt een succes. Op dit moment voert het onderwijs zelf 25 plannen uit in verrassende, nieuwe samenwerkingsverbanden. Het Leidse onderwijs mag trots zijn op zoveel inzet en enthousiasme. Dit jaar start weer een nieuwe subsidieronde. Ik hoop weer veel ideen te zien.

De gemeente Leiden heeft ook een filmpje online gezet.

Voorstellen onderwijsvernieuwing gezocht