Placeholder image

OBS Anne Frank is m.i.v. 1 maart op zoek naar een Intern Begeleider

Met ingang van 1 maart 2020 is OBS Anne Frank op zoek naar een
 
Intern Begeleider
3 dagen per week (0,6 fte)
 
Wie zoeken wij:
Onze ideale intern begeleider is een collega die een duidelijke visie heeft op de begeleiding van leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften, het begeleiden van collega's bij het vormgeven van passend onderwijs in de school en de betrokkenheid van ouders stimuleert. Ervaring als intern begeleider is gewenst.
De intern begeleider is onder verantwoordelijkheid van de directeur belast met het leveren van een bijdrage aan de coördinatie en uitvoering van het ondersteuningsbeleid in de school zoals deze binnen het samenwerkingsverband is vastgesteld, de kwaliteit van de opbrengsten, de begeleiding van leraren en is verantwoordelijk voor professionalisering.
 
Bij voorkeur start je op korte termijn. Echter staat kwaliteit voor ons voorop, daarom staan wij er ook voor open dat je in verband met een opzegtermijn pas later kan beginnen.
 
Wie zijn wij:
De Anne Frank is een open, warme, betrokken, innovatieve, veel omvattende school waar een deskundig team werkt dat aandacht heeft voor alle kinderen. We hechten veel belang aan een goede samenwerking met ouders en/of verzorgers. Onze school heeft naast 8 'reguliere' groepen een Nova afdeling met drie combinatiegroepen waar voltijd onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen gegeven wordt.
 
Functie-eisen:
 • De opleiding tot intern begeleider;
 • In bezit van onderwijsbevoegdheid;
 • Ervaring met HB-onderwijs;
 • Beschikt over sterke communicatie vaardigheden;
 • Kan reflecteren op eigen handelen;
 • Een creatief denkvermogen heeft met een onderzoekende houding;
 • Zelfstandig kan opereren, maar ook goed kan samenwerken;
 • Het team ondersteunt bij het planmatig werken om zo het opbrengst- en handelingsgericht werken vorm te geven;
 • Op effectieve wijze leiding kan geven aan interne en externe overleggen met verschillende gesprekspartners, de grote lijnen bewakend;
 • Op een effectieve wijze, samen met de directeur en het MT, leiding geven aan veranderprocessen;
 • Bijdraagt aan een verdere ontwikkeling en professionalisering van de organisatie.
 
 
Wij bieden:
Een baan van 24 uur per week op een school die volop in ontwikkeling is met een enthousiast team. Een mooie school waar het werk van de IB-er in toenemende mate een belangrijke rol vervult in de dagelijkse schoolpraktijk. Er is zeker de mogelijkheid om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. Tevens is het mogelijk om ook een lesgevende taak te vervullen.
 
Solliciteren:
Je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, kun je richten aan: directie@annefrankleiden.nl onder vermelding van 'vacature Intern Begeleider'.

Info:  W.H.(Henri)Verheij, directeur a.i. OBS Anne Frank.
T: 06 24930341  of 071-5318388
E: directie@annefrankleiden.nl
www.annefrankleiden.nl