Content image

2 Groepsleerkrachten Anne Frank (nova afdeling)

VACATURE VOOR 2 GROEPSLEERKRACHTEN VOOR ONDERWIJS AAN HOOGBEGAAFDE KINDEREN
voor OBS de Anne Frank in de Stevenshof, Leiden

We zoeken met spoed voor een combinatiegroep 3-4 met fulltime onderwijs aan hoogbegaafde kinderen op woensdag tot en met vrijdag een ervaren collega. Ook zoeken wij een collega op vrijdag voor een combinatiegroep 5-6 voor onderwijs aan hoogbegaafde kinderen.

De Anne Frank is een school met 250 leerlingen in 10 groepen waarvan er 3 combinatiegroepen voor fulltime onderwijs zijn aan hoogbegaafde kinderen. Deze 3 Nova- groepen zijn met hun eigen expertise in de school tussen de andere groepen gehuisvest. Kinderen kunnen vanuit onze eigen groepen doorstromen naar het Nova-onderwijs maar ook hoogbegaafde kinderen vanuit andere scholen kunnen zich op de Anne Frank school aanmelden.

Jij kunt als Nova-leerkracht voor hoogbegaafde kinderen onderwijs organiseren en uitvoeren. Je bent daarnaast een prettige collega in het team, die graag voorbeeld is voor en samenwerkt met de andere collega’s. Je kunt de nieuwsgierigheid van kinderen optimaal benutten, begrijpt de specifieke leerbehoeften van hoogbegaafde kinderen en je bent in staat om zowel structuur, gedifferentieerde instructie als avontuur en onderzoek in (thematische) onderwijsactiviteiten om te zetten. Je staat open om samen met collega’s en kinderen persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelen en te visualiseren in de klas en binnen school. Je klassenmanagement en ict-vaardigheden zijn uitstekend. Je hebt een actieve en positieve houding, een volle pedagogisch-didactische gereedschapskist en een creatieve kijk op het steeds persoonlijker wordend leren van en reflecteren met kinderen.

Voor verdere informatie kan je contact opnemen met Marije Zuidervaart, coördinator NOVA (marije@annefrankleiden.nl) of Annemiek Heggers, interim-directeur (directie@annefrankleiden.nl). Telefonisch zijn wij te bereiken via 071-531 8388.

Het Nova-beleidsplan is gepubliceerd op onze website: www.annefrankleiden.nl
Graag ontvangen wij zo snel mogelijk jouw sollicitatiebrief met je motivatie en CV per mail.

Zie hier de volledige vacaturetekst.