Content image

2 Groepsleerkrachten Anne Frank

VACATURE VOOR 2 GROEPSLEERKRACHTEN

voor OBS de Anne Frank in de Stevenshof, Leiden.

De Anne Frank is een school met 250 leerlingen in 10 groepen waarvan er 3 combinatiegroepen zijn voor fulltime onderwijs aan hoogbegaafde kinderen.

We zoeken voor groep 4 op woensdag en donderdag een collega. Ook zoeken wij een nieuwe collega op donderdag voor groep 8.

Je bent een prettige collega in het team, die graag samenwerkt met de andere collega’s. Je kunt de nieuwsgierigheid van kinderen optimaal benutten, begrijpt leerbehoeften van kinderen en je bent in staat om zowel structuur, gedifferentieerde instructie als avontuur en onderzoek in (thematische) onderwijsactiviteiten om te zetten. Je staat open om samen met collega’s en kinderen persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelen en te visualiseren in de klas en binnen school. Je klassenmanagement is op orde en je bent ict-vaardig. Je hebt een actieve en positieve houding en een creatieve kijk op het steeds persoonlijker wordend leren van en reflecteren met kinderen.

Voor verdere informatie kan je contact opnemen met Annemiek Heggers, interim-directeur (directie@annefrankleiden.nl) of via 071-531 8388.

Graag ontvangen wij zo snel mogelijk jouw sollicitatiebrief met je motivatie en CV per mail.

Zie hier de volledige vacaturetekst.